Certificate ISO

Oferim un mediu de lucru sigur și sănătos și ne angajăm să recurgem în permanență la îmbunătățirea continuă, în conformitate cu Sistemul de Management al Calității ISO 9001.
Există o obligație asumată de managerii și toți angajații noștri, pentru a ne asigura că resursele sunt furnizate și utilizate în mod corespunzător, astfel încât să asigure, în măsura în care este posibil, lipsa de prejudiciu și de risc pentru sănătate, atât pentru personal cât şi pentru alte persoanele care intră în contact cu munca noastră.

Sistemul nostru de management al sănătății şi siguranței în muncă este certificat în conformitate cu standardele ISO 18001. Scopul nostru este de a promova cele mai înalte standarde prin sprijinirea inițiativelor naționale și să asigure respectarea tuturor cerințelor de reglementare în activitățile noastre de afaceri cu un impact asupra mediului. Thermo Control este devotat să folosească practici şi proceduri favorabile mediului prin educație, inovație şi dezvoltare continuă. Thermo Control recunoaște importanța protecției mediului înconjurător şi crede că o afacere bună este totodată şi o afacere responsabilă care se gândește la bunăstarea generațiilor viitoare.

Este convingerea noastră că a face alegeri ecologice reprezintă un beneficiu nu numai pentru mediul înconjurător, ci și pentru angajaţii noștri, creându-le astfel un loc de muncă mult mai eficient şi mai plăcut. În parteneriat cu clienții noștri, vom dezvolta și sprijini planurile de management de mediu adecvat pentru activitățile lor de afaceri.
Sistemul nostru de management de mediu este certificat în conformitate cu standardele ISO 14001.

Intelligent Buildings, Innovative Solutions
Sus
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com