Green Court – proiectare și execuție BMS

Bucharest

Descrierea proiectului

Thermo Control Srl a primit sarcina proiectării şi instalării sistemului BMS pentru Green Court Bucharest care a fost primul proiect de birouri dezvoltat de Skanska în Romania. Green Court Bucharest este situat în zona Floreasca-Barbu Văcărescu, una din cele mai dinamice locaţii din oras, la doar 5 minute de mers pe jos de la staţia de metrou.După proiectarea si implementarea sistemului de BMS pentru prima clădire a complexului, Thermo Control Srl a continuat proiectarea şi execuţia sistemului BMS pentru clădirile B şi C.

Proiectul de birouri de clasa A a fost certificat LEED Gold şi este proiectat în conformitate cu cele mai noi tendinţe pe piaţa de birouri, un accent special fiind pus pe calitate. Clădirile asigură un înalt nivel de confort pentru chiriaşi, un spaţiu de lucru eficient şi acces către o zonă exterioară de relaxare.

Printre soluţiile green implementate în proiect se numără: faţada din sticlă cu transfer termic scăzut, aport sporit de aer proaspăt ce contribuie la crearea un mediu de lucru sănătos, iluminare naturală în peste 85% din spaţiile de lucru, sisteme de iluminat eficiente echipate cu senzori de mişcare şi intensitate, staţii de alimentare pentru maşini electrice, zone de parcare pentru biciclete şi facilităţi pentru biciclişti (vestiare si duşuri).

 

 

Detalii proiect

  • Client SKANSKA
  • Data 22/09/2014
  • Taguri Clădiri de birouri
Lansare proiect

Proiecte similare

Intelligent Buildings, Innovative Solutions
Sus
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com