Valori şi cultură

Dăm valoare clădirilor optimizând cheltuielile de operare

cultureThermo Control Srl este o companie cu o cultură de afaceri orientată către client, flexibilă şi inovativă, oferind valoare investiției, performanței şi încrederii. Acționăm cu un grad înalt de integritate și etică. Nu tolerăm acțiuni precum  corupția, mita și acțiunile anti-concurențiale, neloiale, capabile să denatureze piețele şi să împiedice dezvoltarea economică, socială și democratică.

Apreciem angajații noștri și menținem o relație construită pe respect reciproc și demnitate. Oferim șanse egale pentru oameni, indiferent de rasă, culoare, sex, naționalitate, religie, apartenență etnică sau alte caracteristici distinctive. Nu permitem discriminarea sau hărțuirea în cadrul companiei noastre. Oferim angajaților noștri oportunități permanente de formare profesională, care susțin planurile actuale și viitoare de lucru ale acestora, oferind clienților noștri cunoștințe actuale şi reale.

Certificate ISO

Oferim un mediu de lucru sigur și sănătos și ne angajăm să recurgem în permanență la îmbunătățirea continuă, în conformitate cu Sistemul de Management al Calității ISO 9001.
Există o obligație asumată de managerii și toți angajații noștri, pentru a ne asigura că resursele sunt furnizate și utilizate în mod corespunzător, astfel încât să asigure, în măsura în care este posibil, lipsa de prejudiciu și de risc pentru sănătate, atât pentru personal cât şi pentru alte persoanele care intră în contact cu munca noastră.

Sistemul nostru de management al sănătății şi siguranței în muncă este certificat în conformitate cu standardele ISO 18001. Scopul nostru este de a promova cele mai înalte standarde prin sprijinirea inițiativelor naționale și să asigure respectarea tuturor cerințelor de reglementare în activitățile noastre de afaceri cu un impact asupra mediului. Thermo Control este devotat să folosească practici şi proceduri favorabile mediului prin educație, inovație şi dezvoltare continuă. Thermo Control recunoaște importanța protecției mediului înconjurător şi crede că o afacere bună este totodată şi o afacere responsabilă care se gândește la bunăstarea generațiilor viitoare.

Este convingerea noastră că a face alegeri ecologice reprezintă un beneficiu nu numai pentru mediul înconjurător, ci și pentru angajaţii noștri, creându-le astfel un loc de muncă mult mai eficient şi mai plăcut. În parteneriat cu clienții noștri, vom dezvolta și sprijini planurile de management de mediu adecvat pentru activitățile lor de afaceri.
Sistemul nostru de management de mediu este certificat în conformitate cu standardele ISO 14001.

 

Responsabilitate socială

Responsabilităţile noastre sociale includ un comportament etic, preocupare pentru sănătatea şi siguranţa angajaţilor, grija pentru mediul înconjurător şi implicarea comunităţii. Considerăm că răspundem celor mai înalte standarde de conduită privind responsabilitatea noastră faţă de societatea în care activăm şi ne străduim să construim şi să menţinem relaţii eficiente cu comunităţile şi instituţiile cu care interacţionăm.

Ne străduim să contribuim la dezvoltarea regională în zonele în care ne desfăşurăm activitatea, din acest motiv am ales să sprijinim mai multe instituţii din ţara noastră, cum ar fi: Fundaţia ” Pro Georgio Sancto”, Asociaţia “Vinca Minor”, Societatea Națională Crucea Roșie Filiala Covasna, Asociația ”Erdélyi Utakon”, Asociația Club Sportiv Futsal Spicom, Asociația Colegiului Național Mihai Viteazul, Demeter László, Debreczeni László – participare la cursa Budapesta-Bamako, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, Academia Evanghelică Transilvania, Asociaţia Economiştilor Maghiari din România, Sepsi I.S.E.,  etc. Sprijinul oferit acestor instituţii se prezintă sub forma de donaţie în numerar, sponsorizare.

 

Politica de ocrotire a mediului înconjurător

Thermo Control recunoaşte importanţa protecţiei mediului înconjurător şi crede că o afacere bună este totodată şi o afacere responsabilă care se gândeşte la bunăstarea generaţiilor viitoare. Thermo Control este devotat să folosească practici şi proceduri favorabile mediului prin educaţie, inovaţie şi dezvoltare continuă. Este convingerea noastră că a face alegeri ecologice reprezintă un beneficiu nu numai pentru mediului înconjurător, ci şi pentru angajaţii noştrii, creându-le astfel un loc de muncă mult mai efficient şi mai plăcut.

 

Intelligent Buildings, Innovative Solutions
Sus
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com